The Greatest Guide To air moldova informatii zboruri

Vă îndemnăm să verificați informația despre obligativitatea purtării măștilor în aeroportul de destinație și să aveți în bagajul de mână o mască de rezervă. În cazul apariției unor simptome caracteristice COVID 19 în timpul zborului, pasagerii trebuie să informeze echipajul.

× Acest web page folosește cookie. Prin continuarea navigării, sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Informația despre condițiile de zbor în perioada de pandemie furnizată de compania aeriană este informativă. Vă rugăm insistent să verificați informațiile emise de către autoritățile statului în treatment intenționați să călătoriți, sau să tranzitați, despre toate restricțiile actuale de călătorie, sau de intrare impuse curent.

Sunt și opțiuni suplimentare. De exemplu, puteți cumpara bilet de avion Air Moldova pentru un timp concret de decolare/aterizare.Puteți opta pentru o căutare a unei curse directe, indicând details repairă sau pickând opțiunea «organization».

Veți fi apelat de un agent Avigo în cel mai scurt timp posibil. N-ați introdus orașul de plecare și/sau retur

This Site is utilizing a safety support to guard itself from on the net assaults. The motion you only done activated the security Remedy. There are lots of steps that would cause this block such as submitting a certain term or phrase, a SQL command or malformed knowledge.

I concur Along with the marketing terms and conditions. Reserving a flight by picking out card payment, requires a 24 hour interval ahead of departure. E-book Normal support On-line reservation problems

Numarul de piese de bagaj difera in functie de clasa si de destinatia zborului. Pentru copiii cu varsta pana in two ani se admite un bagaj suplimentar de 10 kg si inregistrarea ca bagaj de cala a unui carucior pliabil.

Biletele rezervate pe Zbor.md pot fi achitate on-line prin intermediul cardului bancar. La fel, achitarea poate fi făcută prin intermediul terminalelor amplasate pe întreg teritoriul Republicii Moldova, la toate oficiile Poștei useful reference Moldova din țară sau direct în oficiile din mun. Chișinău.

Achievement! Thank you for signing up. Your privacy is vital to us, so we are going to hardly ever spam you or share your details with 3rd parties. Consider our privacy coverage. And when you modify your brain, you'll be able to unsubscribe at any time.

You are utilizing a browser that isn't supported by Fb, so we have redirected page you to an easier Variation to provde the most effective practical experience.

Dacă aveți nevoie să verificați sau să preluați anumite informații despre rezervările dvs., le puteți căuta în zona dvs. de zbor. ATENȚIE, va fi posibil să vedeți numai rezervările făcute pe internet site-ul nostru, nu cele realizate pe alte web site-uri sau prin intermediul altor agenți.

Pentru a continua procesul de Check out-in Net, pregătiți următoarele informații pe care va trebui this link să le introduceți atunci când vi se solicită:

Pentru cele mai actualizate informatii despre fiecare transportator in parte recomandam sa vizitezi internet site-ul oficial, pe treatment il gasesti pe pagina fiecarei companii.

In cazul ca o piesa de bagaj cantareste mai mult de 32 de kg, aceasta poate fi impartita in 2 bagaje sau trimisa ca bagaj de idea cargo. Excesul de bagaj difera in functie de destinatie, de clasa tarifara, de numarul de piese si daca s-a depasit marimea sau greutatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *