What Does air moldova informatii zboruri Mean?

În prezent prețurile Air Moldova sunt cu mult mai mici față de transportatorii europeni, ce efectuează zboruri internaționale.

Vă îndemnăm să verificați informația despre obligativitatea purtării măștilor în aeroportul de destinație și să aveți în bagajul de mână o mască de rezervă. În cazul apariției unor simptome caracteristice COVID 19 în timpul zborului, pasagerii trebuie să informeze echipajul.

Cursele efectuate de compania Air Moldova cad sub incidența normelor de trasportare gratuită a bagajului de mână (

Sunt și opțiuni suplimentare. De exemplu, puteți cumpara bilet de avion Air Moldova pentru un timp concret de decolare/aterizare.Puteți opta pentru o căutare a unei curse directe, indicând facts fixă sau chooseând opțiunea «company».

Pasagerii care vor un in addition de confort, se pot axa pe clasa Business, unde au rezervate fotolii independent si mai mult spatiu pentru picioare. De asemenea, bagajele de la Small business pot avea o greutate mai mare. Calatorii au incluse meniuri sau bauturi pe drumuri lungi si modalitati de divertisment la bord.

Compania a fost fondată în anul 1993 și este lider absolut după numărul de clienți deserviți. Sunt disponibile atât zborurile de linie, cât și charter. Anual sute de mii de oameni se folosesc de serviciile companiei day, fiind multumiți de calitatea înaltă și accesibilitate.

Air Moldova a fost o companie aeriana moldoveneasca cu sediul la Chisinau. A operat zboruri control si charter catre destinatii din Europa de la baza sa de pe Aeroportul International Chisinau. Air Moldova a suspendat official website toate operațiunile pe three mai 2023. Companii aeriene treatment zboara

Orice călătorie începe cu o idee, o destinație și un bilet de avion. Zbor.md oferă clienților bilete ieftine, zboruri în toate direcțiile lumii și o deservire de calitate dictată de o experiență pe piață de peste 7 ani.

Biletele rezervate pe Zbor.md pot fi achitate on the web prin intermediul click for source cardului bancar. La fel, achitarea poate fi fileăReduceă prin intermediul terminalelor amplasate pe întreg teritoriul Republicii Moldova, la toate oficiile Poștei Moldova din țară sau direct în oficiile din mun. Chișinău.

Results! Thanks for signing up. Your privateness is important to us, address so we'll in no way spam you or share your data with 3rd get-togethers. Check out our privateness policy. And if you modify your thoughts, you'll be able to unsubscribe Anytime.

two. I concur that TAROM will use my private facts as well as my passenger profile for the purpose of organizing promotional strategies, making enterprise communications and sending custom-made gives on TAROM services and products. *

Călătoriile pe timp de pandemie se desfășoară conform regulilor stabilite atât de țara de plecare cât și cea de destinație. Rugăm pasagerii să țină cont de acest lucru și să se informeze înainte de zbor despre cerințele ambelor țări.

We are forced to conclude that we have grown to be the concentrate on of the premeditated denigration campaign directed at bankrupting the company.

Pentru a cumpăra bilete de avion ieftine, nu este neapărat sa aveți un card bancar. Puteți facial area rezervarea on the net pe internet site-ul nostru și să confrontți plata în oficiul, la orice filiale ale băncilor din Moldova, la terminale de plăți sau chiar la reprezentanțele Posta Moldovei din localitatea dvs.

Prin logare, sunteți de acord cu regulile termenii de utilizare a serviciului și prelucrarea datelor cu caracter particular.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *